main logo
797

Dodon îl acuză pe Năstase că ar fi preluat mai multe scheme de la Plahotniuc

Președintele Igor Dodon îl acuză pe Andrei Năstase că ar fi încercat să acapareze Procuratura Generală și o parte din sistemul judecătoresc.

Dodon îl acuză pe Năstase că ar fi preluat multe scheme de la PlahotniucFoto: știri.md

Cel puțin asta a declarat președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii „Politica”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Potrivit lui Dodon, după plecarea lui Plahotniuc, sistemul judecătoresc s-a împărțit în două tabere, una dintre ele încercând să se supună Blocului ACUM.

Mai mult, Igor Dodon mai spune că după venirea sa în fruntea MAI, Andrei Năstase ar fi încercat să preia o parte din schemele lui Vlad Plahotniuc.

Întrebat de ce i-ar fi trebuit Maiei Sandu procurorul general, Dodon a spus că Maiei Sandu nu i-a trebuit procurorul general pentru a face rău cuiva. 

„Acolo este alt personal. Andrei Năstase a încercat să ia o parte din schemele lui Plahotniuc, știe jumătate de oraș. Eu i-am spus și Maiei Sandu când era prim-ministru. Eu i-am spus: „este semnal că sunt probleme la MAI, cu schemele de contrabandă...”.

Andrei Năstase este cea mai mare dezamăgire pentru partenerii din vest, pentru că omul a ajuns la putere și a încercat...”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a spus că aceste informații nu au fost informate de către organele de drept.

Știri.md precizează că Andrei Năstase nu a venit cu o reacție în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării