main logo
2990

Dodon: Îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu

Președintele Republicii Moldova se arată vădit îngrijorat de „intențiile” Partidului Democrat. În cadrul unei emisiuni, Dodon declară, referindu-se la suspendarea sa din funcție că „atunci când PDM nu poate să controleze ceva, vine cu iniţiativa de a-l lichida”.

Dodon: Îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu

Astfel, acesta îi îndeamnă pe toți să fie pregătiți să iasă în stradă pentru că „ne așteaptă vremuri foarte grele”, spune acesta.

„Atunci când Partidul Democrat nu poate să controleze ceva, vine cu iniţiativa de a-l lichida. Ei nu pot deține controlul asupra lui Dodon, de aceea spun că instituţia prezidențială, unica instituţie de stat care se bucură de susţinerea populaţiei, trebuie să fie lichidată”, declară Igor Dodon, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Dodon sugerează că Partidul Democrat reprezintă un pericol pentru instituția prezidențială cât și pentru „unica alternativă pentru actuala guvernare – Partidul Socialiştilor”. Mai mult, Dodon consideră că soluția ar fi protestele, de aceea acesta îi roagă pe toți să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul său.

„Sunt foarte îngrijorat de aceste intenţii şi cred că ne aşteaptă vremuri foarte grele. Vreau să-i îndemn pe susținătorii noştri să fie cât se poate de vigilenţi şi pregătiți pentru o mobilizare generală. Avem la dispoziţie cîteva săptămîni, pentru că partidul de guvernământ (PDM) ar putea începe punerea în aplicare a acestor ameninţări pînă la alegerile parlamentare. S-ar putea să fie vizate atât instituţia prezidențială cât şi unica alternativă pentru actuala guvernare – Partidul Socialiştilor. De aceea îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu”, a mai adăugat Dodon. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării