main logo
491

Dodon: Guvernarea trebuia să organizeze marșul LGBT pe coridoarele Guvernului

Igor Dodon susține că guvernarea trebuia să organizeze marșul LGBT de sâmbătă, 19 mai, pe coridoarele Guvernului, ci nu să blocheze străzile Chișinăului pentru câteva zeci de oameni.

Dodon: Guvernarea, să organizeze marșul LGBT pe coridoarele Guvernului

Declarația a fost făcută de către Dodon în cadrul unei conferințe susținută împreună cu președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown, care se află într-o vizită la Chișinău.

„Condamn intimidarea de către poliție a celor care au protestat împotriva marșului (LGBT – n.red). Guvernarea trebuia să organizez acest marș în cele câteva etaje pe care încă le mai are în Guvern, ci nu să blocheze tot Chișinău din cauza a câtorva zeci de oameni”, a spus Dodon.

Totodată acesta a anunțat că la Congresul Mondial al Familie care va avea loc la Chișinău în luna septembrie vor participa reprezentanți din peste 50 de țări, inclusiv patriarhul Kirill din Rusia și premierul Vaticanului, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„R. Moldova va fi o platformă de discuție despre valorilor tradiționale”, a spus Dodon.

Dodon spune că valorile tradiționale ne sunt impuse de către partenerii din vest cu girul actualei guvernări de la Chișinău.

Dodon a mai anunțat că pe data de 9 iunie curent are programată o vizită de lucru în SUA unde, la fel, va discuta aceste despre valorile tradiționale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării