main logo
6192

Dodon explică imaginile în care scoate peștele din iazul de la Condrița

După ce Renato Usatîi a postat un video din care se vede cum liderul PSRM, Igor Dodon, trage cu năvodul peștele din iazul de la reședința prezidențială din Condrița, înainte de a pleca de acolo, cel din urmă a zis că, de fapt, el a curățat iazul, pentru a aduce alt pește în loc și că acest video este unul vechi.

Dodon explică imaginile în care scoate peștele din iazul de la CondrițaFoto: captură video

Fiind întrebat cum Renato Usatîi a intrat în posesia acestor imagini, fostul președinte bănuiește că ar putea fi implicat personalul de la Condrița, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Nu scoate tot peștele din iaz, ci doar curăță iazul pentru a aduce alt pește în loc, a răspuns Igor Dodon, atunci când l-am întrebat cum comentează videoul publicat de Renato Usatîi, în care a fost acuzat că ar fi scos tot peștele din iazul de la Condrița, după ce a pierdut alegerile din noiembrie anul trecut.

Totodată, președintele Partidului Socialiștilor a mai spus că acest video este de mai demult și nu de atunci de când a plecat de la reședință. Iar atunci când l-am întrebat cum Renato Usatîi a intrat în posesia acestor imagini, fostul șef de stat ne-a spus că presupune că agenții de pază i-ar fi putut transmite acest video.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării