2618
1
Dodon explică de ce nu a fost blocat Aeroportul Chișinău pe 14 iunie
2618
1

Igor Dodon a declarat că noile autorități nu au putut să blocheze aeroportul din Chișinău pe 14 iunie, pentru a împiedica reprezentanții Partidului Democrat să zboare în străinătate, deoarece pentru aceasta ar fi trebuit să implice mai mulți oameni pentru a intra pe aeroport cu forța.

Foto: stiri.md

"Plahotniuc anume aceasta și voia în toate aceste 7 zile, când a pus peste tot această pază. A crezut că noi vom intra cu forța, că vom aduce oameni și vom merge pe un scenariu sângeros. Dar noi nu avem nevoie de asta. Îi vom găsi pe toți, indiferent unde se află, indiferent unde se ascund", a spus Igor Dodon, informează Știri.md cu referire la Noi.md.

El a menționat că lumea modernă este atât de performantă, încât poate fi găsit oricine. 

Preşedintele a menționat, de asemenea, că premierul Maia Sandu și președintele Parlamentului, Zinaida Grecianîi, au solicitat Băncii Naționale a Moldovei informația privind toate transferurile de bani din străinătate efectuate în ultimele 10-20 de zile, precum și de la începutul acestui an, pentru a vedea dacă au fost efectuate transferuri pe scară largă în această perioadă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter