19 oct, 2018 21:09
848
1
Dodon: Erdogan mi-a spus că nu a cerut expulzarea profesorilor de la Orizont
19 oct, 2018 21:09
848
1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat că șeful statului turc, Recep Tayyip Erdoğan i-a mărturisit că nu a cerut nimănui din țara noastră ca profesorii de la Liceul Orizont să fie expulzați.

Potrivit lui Dodon, responsabili de această deizie au fost organele responsabile de securitatea statului. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Glavnîi Vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, relatează Știri.md cu referire la deschide.md.

„Președintele Erdogan mi-a spus că nu a cerut nimănui ca cele șapte persoane să fie expulzate. Eu cred că aceste instituții de învățământ trebuie să existe mai departe în Republica Moldova deoarece calitatea învățământului din aceste instituții este destul de înaltă”, a spus Dodon.

Liderul de la Chișinău a mai adăugat că Erdogan i-a promis că două bănci de stat din Turcia vor veni în Republica Moldova. Dodon a mai spus că Turcia are interes în regiunea Mării Negre acolo unde este și Republica Moldova. Șeful statului a menționat că în ultimul an investițiile turcești în Moldova s-au ridicat la 20 de milioane de dolari.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter