main logo
1756

Dodon, după întrevederea cu Patriarhul Kirill: A fost o vizită privată

S-a întâlnit cu Patriarhul Kirill, dar nu a abordat subiectul războiului din țara vecină. Asta a declarat presei fostul președinte Igor Dodon, care după întoarcerea de la Moscova s-a prezentat la o nouă ședință de judecată în dosarul Energocom. Subiectul despre război l-a făcut să plece, ulterior, în grabă.

Dodon, după întrevederea cu Patriarhul Kirill: A fost o vizită privatăFoto: tv8.md

„Am fost într-o vizită privată. A fost ziua mea de naștere și am fost la Cazani, unde își fac studiile feciorii mei mai mari. În drum înapoi m-am văzut cu Patriarhul Kirill. Și m-am văzut cu colegul și prietenul Serghei Mironov, care este președintele Partidului „Spravedlivaia Rosia””, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Dodon însă a refuzat să spună despre ce a discutat. A precizat că nu a pomenit nimic despre războiul în Ucraina la întâlnirea cu Patriarhul Kirill, care susține deschis invazia în țara vecină. Se pare că întrebarea l-a derutat pe liderul socialiștilor, care ulterior a plecat în grabă.

„Aceste subiecte noi nu le discutăm pentru că sunt părți diferite. Noi suntem neutri, eu consider că aceste subiecte nu trebuie să le abordăm, cel puțin eu.”

Știri.md reamintește că, la data de 1 februarie, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Patriarhul rus Kirill.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării