main logo
557

Dodon, despre vizitele în Rusia: Nu am discutat despre o viitoare coaliție

Deși a mers de mai multe ori la Moscova, în urma alegerilor parlamentare, Igor Dodon susține că nu a avut consultații despre o viitoare coaliție de guvernare.

Dodon, despre vizitele în Rusia: Nu am vorbit despre o viitoare coalițieDodon, despre vizitele în Rusia: Nu am discutat despre o viitoare coaliție

Cel puțin, aceasta a declarat șeful statului în cadrul unei emisiuni de la RTR Moldova, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Coaliția o formează partidele din Republica Moldova, în interesul cetățenilor. Dar este important ca partenerii externi să fie gata să lucreze cu această majoritate. Nu văd nicio probelmă când se discută deschis cu partenerii. Pentru mine contează ca următoarea coaliție să fie mai deschisă către Federația Rusă.

De ce este important? Pentru ca acele înțelegeri care le-am avut cu Putin, despre export, anularea taxelor vamale, să continue...Nu am auzit de la conducerea Federație Ruse niciun mesaj despre ce se permite să facem și ce nu”, a decelarat Igor Dodon.

Întrebat de ce a mers atât de des la Moscova, cel puțin după alegerile parlamentare, șefulu statului a menționat că nu trebui de interpretat pe seama acestui subiect.

„De ce des? Nu trebuie de interpretat. Am fost de două ori. O dată cu familia și o dată, săptămâna trecută, când m-am înâlnit cu Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril...Nicio consultație nu a fost despre o viitoare coaliție”, a conchis Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării