main logo
1467

Dodon, despre noile imagini video: Partidă de șah politic cu un adversar periculos

Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce, astăzi, deputatul Iurie Reniță a publicat noi imagini video cu președintele țării, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov.

Dodon, despre imaginile video: Partidă de șah cu un adversar periculosFoto: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare Igor Dodon scrie că imaginile video publicate sunt de la "o partidă de șah politic cu un adversar periculos", transmite Știri.md.

"Pentru cei care au cerut un comentariu referitor la noile imagini publicate de conservele oligarhice, răspund: acelea sunt imagini din aceeași partidă de șah dinaintea debarcării regimului oligarhic.

Așa s-a jucat acea partidă de șah politic cu un adversar periculos. S-a jucat abil, inteligent și cu șah-mat (checkmate) la final. Perdanții-oligarhi au rămas doar cu fuga și răzbunarea. Iar țara și cetățenii au avut de câștigat", a scris Igor Dodon.

Știri.md amintește că astăzi, Iurie Reniță a publicat noi imagini video cu președintele Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov.

Amintim că, pe 18 mai, deputatul Iurie Reniță a prezentat un nou video în care Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care ar fi bani, președintelui Igor Dodon. În imaginile video prezentate Dodon refuză să ia sacoșa și îi spune lui Plahotniuc să i-o dea lui Costea (n.r. Botnari), care la rândul său o va transmite lui Cornel (n.r. Corneliu Furculiță, membru PSRM). Din imaginile video rezultă că banii pe care îi ia Dodon de la Plahotniuc sunt pentru salarizarea celor din PSRM.

Ulterior, Procuratura Generală l-a invitat pe deputat să depună o plângere în acest sens, motivând că nu se poate autosesiza.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării