main logo
757

Dodon, despre dosarul Energocom: A fost un show înainte de Anul Nou

Igor Dodon susține că învinuirea în dosarul „Energocom” a fost un show înainte de Anul Nou. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Dodon, despre dosarul Energocom: A fost un show înainte de Anul Nou

El a menționat că, atunci când deținea funcția de ministru al Economiei, nu a semnat niciun contract, iar aceste acțiuni au scopul de a abate populației de la subiectele privind creșterea prețurilor și a tarifelor care au loc în ultima perioada, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Nu am semnat niciun contract, comparativ cu actualul ministru care semnează protocoale și se dă cu opinii. Am cumpărat mai ieftin atunci. Ei recunosc, cei care se ocupă de acest dosar, că nu-i nimic și nu au absolut nimic.

Cred că acesta a fost un show înainte de Anul Nou, după sondajele de opinie care au fost făcute publice că actuala guvernare scade în sondaje, dar noi creștem. Fundalul creșterii prețurilor din ultimul timp, trebuiau să o îndrepte în altă parte. Poate sperau că mă voi speria și voi fugi din țară”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon s-a prezentat la Procuratura Generală în data de 29 decembrie. El este bănuit de faptul că în anul 2008 ar fi participat la o schemă criminală de import a energiei electrice, în care statul a fost delapidat cu aproape 124 de milioane de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării