main logo
1610

Dodon, despre coruperea transnistrenilor: Provocări de la oponenți

Candidatul independent la funcția de președinte al R. Moldova, Igor Dodon, neagă informația precum că transnistrenii sunt aduși organizat la secțiile de votare, dar și de faptul că ar fi plătiți pentru a-l vota.

Dodon, despre coruperea transnistrenilor: Provocări de la oponențiFoto: facebook.com

Acesta susține că declarații ar fi niște provocări din partea oponenților săi politici, transmite Știri.md

Mai mult, Dodon spune că procesul din stânga Nistrului se desfășoară calm, însă transportarea cu autobuze nu este.

„În această campanie au fost mai multe declarații și mai multe provocări în adresa mea. Și aceste declarații, probabil, fac parte din unele scenarii ale oponenților politici. 

Nu ne ocupăm cu astfel de lucruri. Din ce am văzut eu, nu este organizată transportarea masivă a alegătorilor așa cum cineva se temea și spunea că este vorba de unele falsificări. 

Procesul se desfășoară calm. Au fost unele altercații la secțiile de votare de la Varnița, dar transportare cu autobuze nu-i. De aceea mie îmi pare că se asigură tot procesul transparent”, a declarat Dodon.

Știri.md amintește că deputatul PPDA, Alexandru Slusari, a menționat azi-dimineață că toate companiile de transport din stânga Nistrului au fost contactate pentru a organiza autobuze și microbuze și a transporta alegătorii la secțiile de vot.

Totodată, mai mulți alegători din stânga Nistrului, care au fost aduși organizat cu autocarul, au fost blocați la Varnița.

Citește și: Coadă de mașini transnistrene, surprinsă la secțiile de vot din Varnița

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării