1 111
6
Dodon, despre coaliția PSRM-PDM: Interesant business are Plahotniuc
1 111
6

În cadrul unui nou episod al emisiunii "Președintele Răspunde", Igor Dodon a declarat că cumpărarea deputaților PDM reprezintă un business al lui Plahotniuc.

Colaj: știri.md

Potrivit șefului statului, din cauza deputaților care se vând, actualul Parlament al R. Moldova își pierde credibilitatea, transmite Știri.md.

"Interesant business are Plahotniuc. Întâi a cumpărat deputați de la comuniști pentru PDM cu 300.000-400.000 de euri, acum cumpără de la PDM și îi dă lui Șor cu 500.000-600.000 de euro. Un fel de business american. Nu știu ce vă învață pe voi la Miami, dar ați cumpărat ca să-i aduceți în PDM, acum tot lor le dați bani ca să-i scoateți din PDM. Cât va dura chestia asta? Parlamentul își pierde credibilitatea", a declarat Igor Dodon.

Șeful statului susține că dacă vor mai pleca 2-3 deputați din coaliția parlamentară majoritară atunci cel mai bine ar fi ca Legislativul să fie dizolvat.

"Cât va dura acest lucru? Ideal ar fi ca odată cu alegeri prezidențiale să se desfășoare și alegeri parlamentare anticipate. Dacă CC va permite, tehnic noi o să găsim soluție. Eu cred că e o rușine că deputații se vând. Eu cred că această majoritate parlamentară va mai funcționa încă câteva săptămâni, câteva luni", a mai menționat Igor Dodon.

Citește și: Igor Dodon: Președintele nu o să-și dea demisia, vă asigur.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter