main logo
1445

Dodon, despre ACUM: Sandu și Năstase vor să scape unul de altul

Maia Sandu vrea alegeri anticipate, ca să scape de Năstase, iar acesta vrea candidat apolitic la Președinție, ca să scape de Sandu.

Dodon, despre ACUM: Sandu și Năstase vor să scape unul de altulFoto: știri.md

Declarația a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”, transmite Știri.md.

Întrebat de un cetățean dacă blocul ACUM mai există sau nu, președintele a zâmbit și a răspuns:

"În primul rând eu nu știu dacă putem să le dăm apreciere dacă există sau nu. Aceasta e treaba lor internă, însă mie mi se pare că Sandu și Năstase vor să scape unul de altul. Maia Sandu vrea alegeri anticipate, ca să scape de Năstase, pentru că acesta în următorul Parlament nu va trece, iar Năstase vrea un candidat apolitic la Președinție, ca să scape de Sandu. Iată așa unul vrea să scape de altul", a explicat Igor Dodon.

Potrivit șefului statului, partenerii externi încearcă să-l convingă pe Năstase să cedeze la cursa prezidențială în favoarea Maiei Sandu.

"Eu știu că sunt presiuni de pe extern. Partenerii europeni încearcă să-l convingă pe Năstase să mai cedeze o dată. Eu cred că Andrei Năstase iar va ceda, iar noi avem alte priorități, să schimbăm viața înspre bine", a mai spus Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării