main logo
708

Dodon: Cooperarea strânsă dintre președinte și Parlament aduce belșug

Preşedintele Igor Dodon susține că "buna cooperare între Preşedinte şi Parlament oferă posibilităţi bune pentru dezvoltarea ţării".

Dodon: Cooperarea strânsă dintre președinte și Parlament aduce belșugFoto: fb.com/IgorDodon

Acest fapt el l-a menționat pe pagina sa de Facebook, unde a scris că a avut o întrevedere de lucru cu preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, transmite Știri.md.

„Am avut o întrevedere de lucru cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi. Am discutat situația actuală din țară, după ce noua majoritate parlamentară și-a început activitatea deplină.

Am menționat cu satisfacție faptul că Administrația Președintelui și Parlamentul se află într-o colaborare strînsă și permanentă. 

Datorită acestui fapt, s-a îmbunătățit calitatea activității legislative, iar Președintele țării are posibilitatea de a promulga operativ legile adoptate fără a le întoarce în Parlament pentru reexaminare, așa cum se întîmpla în legislatura precedentă.

Am fost unanimi în opinia că o colaborare strînsă între Președinte și Parlament oferă posibilități bune pentru dezvoltarea țării și pentru îmbunătățirea calității vieții concetățenilor noștri.”, a scris Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării