337
0
Dodon: Cooperarea strânsă dintre președinte și Parlament aduce belșug
337
0

Preşedintele Igor Dodon susține că "buna cooperare între Preşedinte şi Parlament oferă posibilităţi bune pentru dezvoltarea ţării".

Foto: fb.com/IgorDodon

Acest fapt el l-a menționat pe pagina sa de Facebook, unde a scris că a avut o întrevedere de lucru cu preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, transmite Știri.md.

„Am avut o întrevedere de lucru cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi. Am discutat situația actuală din țară, după ce noua majoritate parlamentară și-a început activitatea deplină.

Am menționat cu satisfacție faptul că Administrația Președintelui și Parlamentul se află într-o colaborare strînsă și permanentă. 

Datorită acestui fapt, s-a îmbunătățit calitatea activității legislative, iar Președintele țării are posibilitatea de a promulga operativ legile adoptate fără a le întoarce în Parlament pentru reexaminare, așa cum se întîmpla în legislatura precedentă.

Am fost unanimi în opinia că o colaborare strînsă între Președinte și Parlament oferă posibilități bune pentru dezvoltarea țării și pentru îmbunătățirea calității vieții concetățenilor noștri.”, a scris Dodon.

Citește și
article image
Cebotari spune că este urmărit de SIS și la indicația lui...
0
318
article image
Năstase: Am reușit să pun pe agenda FBI furtul miliardului
2
1493
article image
DW: Jocurile cu Dodon provoacă rupturi și frustrări în ACUM
0
953
article image
Dodon a discutat cu Ambasadorul Turciei despre Arena...
0
204