Dodon comentează votul diasporei din Vest: Cu ei se lucrează zilnic
21 noiembrie, 10:29
1 711
8
Dodon comentează votul diasporei din Vest: Cu ei se lucrează zilnic
21 noiembrie, 10:29
1 711
8

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, consideră că a luat un rezultat bun la secțiile de votare din interiorul țării la alegerile prezidențiale.

Foto: știri.md

Cât despre diasporă, mai cu seamă cea din țările Uniunii Europene, Dodon crede că o parte ar fi fost scoasă organizat la alegeri. 

„Avem aceste dovezi. Ne-am adresat în judecată și vom susține asta în continuare”, a spus președintele în exercițiu la o ediție specială la NTV, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Am văzut multe transportări, cumpărări în diaspora din țările Uniunii Europene. Avem aceste dovezi. Ne-am adresat în judecată și vom susține asta în continuare. Sunt noile tehnologii, care înainte nu erau.

Ne-a dat de sminteală, desigur, participarea cetățenilor noștri din Federația Rusă. Cred că acolo nu au fost așa organizați. În ultimii 10-12 ani, așa lucru serios cu cetățenii din Federația Rusă nu a fost, cum este cu cetățenii din Europa. 

Cred că ambasada noastră a lucrat slab acolo. Cu diaspora din Europa se lucrează zilnic. Știu că au și chat-uri în care discută”, a spus Igor Dodon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter