main logo
832

Dodon comentează scandalul diplomatic: Fiecare este stăpân la el acasă

După ce marea majoritate, printre care și PDM, l-a criticat dur pe premierul R. Moldova Ion Chicu pentru răspunsul său lui Siegfried Mureşan, Igor Dodon continuă să-i țină apărarea.

Dodon comentează scandalul diplomatic: Fiecare este stăpân la el acasăFoto: știri.md

În cadrul unui interviu acordat pentru Agora, președintele a fost întrebat dacă coaliția de guvernare a fost afectată de declarațiile dure dintre Chicu și Mureșan, transmite Știri.md.

„Coaliția este, eu cred că discuții vom mai avea pe acest subiect.

Eu înțeleg poziția partenerilor de coaliție, eu înțeleg și poziția domnului prim-ministru atunci când este atacat un Guvern de un europarlamentar care probabil trebuie să reprezinte și să faciliteze dialogul dintre R. Moldova și PE, dar îmi pare că am mai făcut această mențiune că se comportă ca un membru al unui partid de opoziție din R. Moldova, îi înțeleg și poziția premierului, dar eu consider că noi trebuie să fim echilibrați, noi nu avem nimic împotriva României, sunt frații noștri, știți cum: frate, frate, dar fiecare stăpân la el acasă.

Întrebat dacă este mulțumit de eficiența comunicării Guvernului R. Moldova, președintele a spus că este „mulțumit de activitatea Guvernului”.

„Domnul prim-ministru este capabil să se isprăvească și singur, fără a-i da sfaturi”, a remarcat președintele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării