main logo
1469

Dodon comentează criticile aduse de oponenții politici

Igor Dodon a răspuns politicienilor care îl critică de faptul că el se implică în gestionarea crizei epidemiologice din țară.

Dodon comentează criticile aduse de oponenții politiciFoto: știri.md

În timpul conferinței a făcut aluzii la Renato Usatîi, cel care, în prezent, se află în carantină și prezintă critici aprige în adresa președintelui, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

„Unele persoane politice sunt surprinse, indignate că președintele țării este implicat plenar în gestionarea acestei crize. Eu vreau să vă asigur stimați oponenți și critici, cei care stați în carantină acasă (n.r. face referință la Renato Usatîi care se află în carantină) și nu aveți cu ce vă ocupa, noi am luat decizia să fim în prima linie și să gestionăm împreună cu medicii și cu polițiștii această criză. Ne expunem riscului. Pe cei care îi deranjează vreau să-i liniștesc, noi vom soluționa această problemă”, a declarat Igor Dodon.

Vă amintim că Renato Usatîi a revenit pe 12 martie din Marea Britanie și după a patra zi s-a izolat la domiciliu. 

Săptămâna trecută, Igor Dodon a venit într-o vizită oficială la Bălți unde nu s-a „înțeles” cu conducerea locală și din spusele vice-primarului Nicolai Grigorișin, Igor Dodon l-ar fi amenințat cu răfuială. 

În mai multe live-uri pe Facebook și la emisiuni, Renato Usatîi îl critica pe Igor Dodon că și-ar face PR politic pe timp de ciumă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării