main logo
4399

Dodon: Chemăm susținătorii la un marș pașnic duminică

Susținătorii guvernării ACUM-PSRM sunt chemați duminică, 16 iunie, la un marș pașnic în susținerea actualei coaliții din Parlament și a Guvernului Sandu. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon în cadrul unui briefing.

Dodon: Chemăm susținătorii la un marș pașnic duminică

"Duminică 16 iunie, ora 11:00, în fața Parlamentului, noua Guvernare invită cetățenii să susțină noua majoritate parlamentară la un miting și un marș pașnic în susținerea noii majorități parlamentare și a noului Guvern", a declarat Igor Dodon după o ședință la Parlament, transmite Știri.md.

Președintele a declarat că mulți reprezentanți din teritoriu deja și-au anunțat suținerea.

Igor Dodon a reiterat mesajul său adresat medicilor, polițiștilor și militarilor pentru a ieși fără frică cu declarații în susținerea Guvernului Sandu.

"Nu vom fi ca PDM-ul. Nu vom impune pe nimeni să intre în vreun partid sau altul. Vă rog să fiți curajoși. Dacă vom fi mai mulți, transmiterea pașnică a puterii va fi mai rapidă", a menționat Dodon.

Totodată, șeful statului i-a îndemnat pe democrați să nu se țină cu dinții de funcții, să deblocheze instituțiile statului și să vină în Parlament pentru a fi în opoziție.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării