main logo
2436

Dodon către Sandu: Ceea ce a fost cu mama mea nu e circ, ci haos

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că ceea ce s-a întâmplat ieri, 10 august, cu mama lui, ar fi fost aranjat de gașca Maiei Sandu.

Dodon către Sandu: Ceea ce a fost cu mama mea nu e circ, ci haosColaj: știri.md

Declarația a fost făcută joi, 11 august, în cadrul unui interviu, transmite Știri.md.

"Ea spune că este un „circ”. Adică atunci când mama cuiva este jignită, acesta este un „circ” și poți râde. Nu, Maia Sandu, acesta nu este un circ. Acesta este haos. Acesta este statul de poliție pe care l-a creat Maia Sandu. Ea nu are sentimente.

Am văzut reacția Procuraturii Anticorupție. M-am gândit că măcar această nouă fată venită din America, Dragalin, își va da seama. Dar răspunsul pe care l-au dat a fost „Eu nu sunt eu și vaca nu este a mea”.

Investigați modul în care provocatorii și jurnaliștii au aflat informațiile non-publice că mama mea va fi acolo la 9 dimineața. Ei nu sunt de serviciu 24 de ore pe zi", a conchis Dodon.

Amintim că Galina Dodon, mama ex-preşedintelui Igor Dodon, citată miercuri la Procuratura Anticorupţie, din momentul când a coborât din maşină şi până la intrarea în sala de audienţă, a fost huiduită de un grup de femei care au învinuit-o de presupusele infracţiuni de corupţie şi delapidări comise de fiul ei.

În apărare i-au venit alte două femei care au spus că ea nu poartă nicio vină pentru faptele copiilor.

La un moment, Galina Dodon nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Președinta Maia Sandu a declarat că justiția trebuie să-și facă treaba, iar instituțiile de resort ar trebui să asigure tuturor „un tratament corect”.

„Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ. Fără umilințe publice, răfuieli și spectacole, care nu contribuie la cercetarea cauzelor și nici la creșterea credibilității justiției. Instituțiile vizate trebuie să le asigure tuturor un tratament corect”, a subliniat șefa statului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării