main logo
21198

Dodon atacă iar diaspora: Să nu ne decidă soarta cei care nu sunt acasă

Igor Dodon a continuat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, atacurile asupra diasporei, care a demonstrat o mobilizare fără precedent în turul I al alegerilor prezidențiale și care l-a votat în proporție foarte mică Dodon.

Dodon atacă iar diaspora: Să nu ne decidă soarta cei care nu sunt acasăFoto: știri.md

Dodon s-a adresat tuturor cetățenilor R. Moldova, în special celor de acasă, pentru că în viziunea lui Dodon votul celor din diasporă nu trebuie să decidă soarta R. Moldova, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Haideți să ne gândim foarte bine ce facem pe 15 și haideți să ne mobilizăm masiv. Oare nu noi trebuie să decidem soarta acestei țări în care ne creștem copiii? 

Da, cei din diasporă tot sunt ai noștri, dar ei locuiesc acolo. Da, noi le-am dat dreptul de vot și e bine, lasă-i să voteze. Dar care vot trebuie să fie decisiv, noi, care locuim în această țară, sau să ne dăm soarta celor care de zeci de ani n-au fost în R. Moldova și poate unii nu vor să vină”, a declarat Dodon.

Amintim că primul atac Dodon l-a făcut ieri, când a declarat că diaspora reprezintă „un electorat paralel” ale cărei preferinţe se află „în disonanţă” cu preferinţele majorităţii cetăţenilor din interiorul R. Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării