main logo
666

Dodon anunță cine a plătit deplasarea deputaților PSRM la Moscova

Toate cheltuielile din deplasarea deputaților socialiști la Moscova au fost acoperite de partea rusă, care i-a și invitat, iar biletele de avion și le-a achitat fiecare deputat individual, asta afirmă șeful statului și liderul informal al PSRM, Igor Dodon.

Dodon anunță cine a plătit deplasarea PSRM la Moscova

Dodon a amintit că după alegerile din 2014, la fel, toată fracțiunea PSRM, din 25 de deputați, au mers la Moscova, totuși, acesta neagă faptul că deplasare va influența deciziile parlamentarilor socialiști, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Liderul informal al PSRM spune că autoritățile ruse nu le-au dictat socialiștilor cum să procedeze după scrutinul parlamentar: „Nu are nimic cu negocierile”, a spus Dodon la o emisiune de la un post TV.

Fracțiunea parlamentară a PSRM a mers acum două trei zile într-o deplasare în Federația Rusă. Aceștia au declarat că au fost invitați de autoritățile de la Moscova. 

În timpul deplasării socialiștii s-au întâlnit cu reprezentanții mai multor fracțiuni parlamentare din Duma de Stat a Rusiei și cu persoane din conducerea legislativului rus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării