main logo
1184

Dodon anunță când liceenii ar putea reveni la lecții pentru a se pregăti de BAC

Săptămâna trecută, ministrul Educației, Igor Șarov, susținea că o decizie finală în privința examenelor de bacalaureat va fi luată până pe 15 mai.

Dodon anunță când elevii vor reveni la lecții pentru a se pregăti de BACFoto: știri.md

Igor Dodon susține că specialiștii din educație analizează ca examenele de bacalaureat să fie organizate în fiecare liceu, pentru a evita aglomerația, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

„Cred că ar fi bine înainte de BAC, două săptămâni sau 10 zile să reluăm activitățile în școli pentru cei care au BAC-ul pentru o pregătire intensivă. Noi știm care este calitatea lecțiilor online. Este mai proastă. De asta ar fi bine ca două săptămâni înainte de examene să permitem reluarea pregătirii în școli pentru liceeni”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Șeful statului a menționat că până pe 15 mai va fi luată o decizie definitivă.

Săptămâna trecută ministrul Educației, Igor Șarov, a declarat că ministerul analizează diferite scenarii pentru susținerea examenelor de BAC, iar pe 15 mai va anunța o decizie în acest sens.

„Dragi elevi, reiterez că o decizie definitivă în privința examenelor de BAC va fi anunțată la 15 mai. Ministerul este extrem de responsabil și va adopta o decizie astfel că și în acest an copiii să poată absolvi liceul cu demnitate și să aibă o diplomă recunoscută internațional.

Să-și poată alege liber și echitabil următorul loc de studii în țară sau peste hotare. Până la 15 mai voi înainta premierului, domnului Chicu, scenariile posibile, după care vom anunța decizia în privința examenelor de BAC”, a spus ministrul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării