main logo
566

Dodon anunță că de mâine Grigoriță va avea acces la Președinție

Conflictul între Președinție și jurnalistul Constantin Grigoriță se pare că ia sfârșit.

După aproape un an, timp în care jurnalistului i-a fost interzis accesul la evenimentele președintelui, de mâine, Grigoriță a primit asigurări de la Igor Dodon că va avea acces.

În cadrul declarațiilor de presă făcute de președintele Republicii Moldova după ce a votat, jurnalistul l-a întrebat când va avea totuși acces la evenimentele și conferințele de presă susținute, astfel Dodon i-a dat asigurări că astăzi va clarifica această problemă și va da indicații pazei să nu mai fie restricționat accesul lui Constantin Grigoriță.

„Nu am nicio problemă personal cu nimeni, de aceea sunteți bineveniți toți. În ceea ce ține de dvs. (n.r. - Constantin Grigoriță), astăzi mă clarific și voi da indicații, vor ruga paza ca începând de mâine să nu mai fie careva întrebări referitor la accesul dvs. la Președinție”, a declarat Igor Dodon.

UNIMEDIA amintește că jurnalistul Constantin Grigoriță a dat în judecată Președinția după ce i-a fost îngrădit accesul la evenimentele președintelui Dodon.

Și organizațiile neguvernamentale de media a condamnat acțiunile de îngrădire a accesului la informație și restricțiile impuse unor jurnaliști considerați indezirabili de către Președinția Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării