main logo
1968

Dodon, acuzat că a mers la frigărui cu deputați PDM: Speculații

Preşedintele Igor Dodon a calificat drept speculaţii zvonurile că "ar fi mers la frigărui cu democraţii".

Dodon, acuzat că a mers la frigărui cu deputați PDM: SpeculațiiFoto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta el a menţionat vineri, pe youtube, răspunzând la întrebările cetăţenilor, transmite Știri.md.

Preşedintele a menţionat că această întrebare "i-a fost adresată lui Dumitru Diacov (preşedintele de onoare şi deputatul Partidului Democrat - "I.") la o emisiune de televiziune, iar el a spus că nu ştie".

"Nu am fost la frigărui cu democraţii, nu am timp pentru asta. În weekend, dacă am timp, mai bine sunt cu copiii decât să-mi petrec timpul cu unii deputaţi ai Parlamentului. 

În general, astfel de interpretări şi speculaţii apar adesea în politica noastră. Încerc să nu le acord atenţie. 

Trebuie să mergem mai departe, să facem multe lucruri importante pentru cetăţeni. Oamenii aşteaptă rezultatele, iar noi le vom obţine", a spus el.

Preşedintele a comentat, de asemenea, posibila construcţie a altor două aeroporturi în Republica Moldova, subliniind că "banii publici nu vor fi folosiţi pentru asta".

"Principala întrebare care apare în rândul cetăţenilor este de ce să investim în aeroporturi, dar să nu construim spitale şi şcoli. În aeroporturi nu se vor investi bani din bugetul de stat, e vorba de investiţii private. Statul investeşte bani publici în şcoli, grădiniţe, infrastructură, salarii, pensii", a spus Dodon.

Cu toate acestea, el a menţionat că autorităţile vor "atrage investiţii private în construcţia noilor aeroporturi".

"Pentru că aceasta va aduce beneficii Moldovei. Deoarece acestea înseamnă locuri de muncă, înseamnă creşterea numărului de pasageri şi scăderea preţurilor la bilete. Şi dacă investiţiile vin în Moldova, înseamnă că se plătesc mai multe impozite. Şi cu aceşti bani vom plăti salarii şi pensii, vom construi grădiniţe şi şcoli. Acest lucru este evident", a spus Preşedintele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării