main logo
1589

Dodon a sunat la Tiraspol: Am convenit să găsim soluții de urgență

În urma anunțului făcut de autoritățile de la Tiraspol prin care vor interzice circulația automobilelor din R. Moldova să treaca prin puncte de control de pe segmentul transnistrean al frontierei cu Ucraina, Igor Dodon spune că vor fi identificate soluții de urgență.

Dodon a sunat la Tiraspol: Am convenit să găsim soluții de urgențăColaj: știri.md

"Am avut, acum câteva minute, o discuție telefonică cu Vladimir Krasnoselskii și am convenit să găsim de urgență soluții pentru a nu permite înrăutățirea situației legate de circulația transportului și eventualele dificultăți pentru cetățeni.

Am stabilit ca instituțiile responsabile să identifice de urgență soluții pentru evitarea unei situații de criză", se arată în mesajul lui Dodon, transmite Știri.md

De asemenea, șeful statului susține că cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului nu trebuie să fie afectați, iar în rezultatul dialogului dintre Chișinău și Tiraspol toate subiectele și situațiile dificile vor fi soluționate.

"În calitatea mea de Președinte al țării, voi face tot ce este nevoie pentru ca dreptul oamenilor, de a călători liber, să fie respectat", a mai adăugat Igor Dodon. 

Știri.md amintește că regimul separatist de la Tiraspol interzice automobilelor cu numere de înmatriculare moldovenești să treacă prin așa-zisele puncte de control de pe segmentul transnistrean al frontierei cu Ucraina.

Tiraspolul anunță că măsura va intra în vigoare din 24 ianuarie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării