main logo
1499

Dodon a discutat cu Krasnoselski privind răpirile: I-am cerut eliberarea

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a declarat că a discutat cu liderul de la Tiraspol privind cetățenii răpiți în dimineața zilei de ieri.

Dodon a discutat cu Krasnoselski privind răpirile: I-am cerut eliberarea

Dodon a scris pe o rețea de socializare că imediat l-a sunat pe Krasnoselski când a aflat despre răpirea polițistului din Florești, transmite Știri.md.

''Situația referitoare la cei doi cetățeni moldoveni răpiți zilele trecute este una extrem de gravă și a generat imediat o reacție promptă a conducerii țării și a instituțiilor statului.

Principala preocupare a fost eliberarea cât mai rapidă a cetățenilor noștri, iar demersurile făcute au adus rezultatele dorite.

Personal am avut o discuție cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în care i-am cerut să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri și să ia măsurile care se impun pentru responsabilizarea celor care au comis această gravă ilegalitate.

Salut intervenția promptă și eficientă a instituțiilor noastre în acest caz și le cer sa întreprindă mai departe cu fermitate toate acțiunile legale pentru a clarifica acest caz, dar și pentru a preveni pe viitor apariția unor asemenea situații.

De asemenea, acest caz urmează să intre pe agenda de discuții a formatului de negociere 5+2, ca un precedent extrem de periculos, care trebuie clarificat'', a scris președintele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării