main logo
1099

Dodon a dat mâna cu oficialul SUA, evitat special de Putin în Israel

Președintele țării continuă să publice pe rețelele de socializare fotografii cu oficialii pe care i-a întâlnit în cadrul vizitei sale de la Ierusalim.

Dodon a dat mâna cu oficialul SUA, evitat special de Putin în IsraelFoto: facebook/ Igor Dodon

În cea mai recentă fotografie postată de acest gen pe Facebook, Dodon apare alături de vicepreședintele SUA, Mike Pence, transmite Știri.md.

Dodon s-a arătat încântat de întâlnirea cu vicepreședintele american. Acesta a dat mâna cu Pence și a discutat despre o potențială colaborare bilaterală.

„Am abordat mai multe chestiuni legate de dialogul strategic bilateral dintre țările noastre, subliniind necesitatea de a continua consolidarea relațiilor în toate domeniile de interes major. Am reiterat angajamentul conducerii Republicii Moldova față de obligațiunile internaționale asumate”, a scris Dodon pe Facebook.

Dar, se pare că nu toți oficialii prezenți la eveniment au fost bucuroși de prezența oficialului american. Presa străină anunță că președintele rus, Vladimir Putin, a ezitat să dea mâna cu Mike Pence și l-ar fi ocolit grăbindu-se spre prinţul Charles al Marii Britanii și alți oficiali prezenți la eveniment.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării