main logo
386

Dodon a conferit Ordinul Republicii unui veteran care a împlinit 100 de ani

Igor Dodon a mers în vizită la Mihail Suetnov care este veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, colonel-medic în retragere.

Dodon a conferit Ordinul Republicii unui veteran în vârstă de 100 de ani

Veteranul a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Informația este publicată pe site-ul Președinției, transmite Știri.md.

Dodon spune că i-a mulțumit veteranului pentru sacrificiul depus astfel ca noi să ne bucurăm astăzi de un cer senin deasupra capului.

„Igor Dodon i-a urat sănătate și multe bucurii alături de cele trei fiice, 6 nepoți și 11 strănepoți”, se arată în comunicatul emis de Președinție.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în domeniul ocrotirii sănătății, pentru contribuție substanțială la educarea tinerei generații în spiritul militaro-patriotic și activitate intensă pe tărâm social, Dodon i-a conferit domnului Mihail Suetnov „Ordinul Republicii”.

Suetnov pe parcursul mai multor ani a muncit la catedra militară a Universității de Stat de Medicină „Nicolae Testemițanu”.

„A fost o adevărată mândrie pentru mine să discut cu o persoană care a trăit un secol și care a împărtășit cu nostalgie, atât evenimentele frumoase, cât și cele care l-au marcat din vremea războiului”, a spus Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării