main logo
1298

Discursul lui Vlad Plahotniuc la forumul tineretului republican PDM

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a ținut un discurs despre situația politică actuală în fața a peste 7.000 de tineri din întreaga țară, care au participat la forumul tineretului republican PDM, ce s-a desfășurat ieri, 2 iunie, la complexul etno-cultural Vatra.

Discursul lui Plahotniuc: Guvernare instalată fără presiune externăFoto: facebook.com/VladPlahotniuc

„PDM tot timpul a avut o miză extrem de importantă. Să asigure stabilitatea, ordinea și liniștea în țară. Sunt țări, interese, cercuri care nu-și doresc ca această situație politică să fie stabilă. Sau au interese altele decât stabilitatea în Republica Moldova. Suntem suficient de buni ca să ne creăm noi singuri viitorul aici, acasă. Să nu vină nimeni să ne spună ce să facem. Viitorul este într-o guvernare stabilă, instalată, coordonată, negociată de moldoveni, aici, acasă, fără presiune externă”, a declarat deputatul de pe scenă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Amintim că la complexului etno-cultural Vatra, ieri, 2 iunie, a avut loc forumul tineretului republican al Partidului Democrat din Moldova (PDM), unde s-au adunat sute de susținători democrați. 

Potrivit unor surse Unimedia, echipele teritoriale ale PDM ar fi fost mobilizate ca la manifestațiile ce urmează să aibă loc în centrul Capitalei, să se ceară candidatura lui Plahotniuc la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării