main logo
533

Directorul CNA s-a întâlnit cu efectivul direcţiilor teritoriale Nord şi Sud

Directorul Centrului Naţional Anticorupţie, Ruslan Flocea, a întreprins două vizite la direcţiile generale teritoriale ale CNA, Nord şi Sud, pentru a evalua situaţia din teritoriu.

Flocea s-a întâlnit cu efectivul direcţiilor teritoriale Nord şi SudFoto: CNA

Potrivit unui comunicat, șeful CNA s-a întâlnit cu efectivul, dislocat la Cahul şi Bălţi, şi a luat act de bilanţul activităţilor, desfăşurate de ofiţerii Centrului din cele două subdiviziuni, transmite Știri.md

Ruslan Flocea a îndemnat efectivul să-şi intensifice activitatea pe domeniile de competenţă şi să desfăşoare tot spectrul de acţiuni în conformitate cu legislaţia în vigoare. 

De asemenea, el le-a indicat să comunice cât mai frecvent cu cetăţenii pentru a identifica problemele care necesită implicarea şi intervenţia Centrului. 

Directorul a mai solicitat conducătorilor subdiviziunilor teritoriale să-i prezinte informaţii operative despre potenţiala implicare a unor funcţionari în schemele de corupţie despre care s-a vorbit în spaţiul public şi un plan de acţiuni pentru tragerea la răspundere a celor implicaţi.

Evaluări similare au avut pe parcursul săptămânii trecute, perioadă în care şeful CNA a luat cunoştinţă de activităţile fiecărui ofiţer al CNA, a identificat problemele şi soluţiile pentru redresarea unor deficienţe şi a stabilit priorităţiile de viitor.

Totodată, directorul Centrului a audiat un raport detaliat al Agenţiei de recuperare a bunurilor infracţionale care a prezentat o informaţie exhaustivă cu privire la volumul de delegaţii aflate în proces de soluţionare, sumele identificate şi indisponibilizate de către ofiţerii ARBI, precum şi despre evoluţiile în dosarul fraudei bancare.

Știri.md amintește că Ruslan Flocea a fost numit în funcţia de director al CNA pe 31 iulie, după ce a fost votat de 72 de deputaţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării