main logo
637

Diacov: Sunt dezamăgit de situația în care se găsește acum PDM

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că PDM încă nu a fost uitat, iar membrii partidului muncesc în folosul oamenilor.

Diacov: Sunt dezamăgit de situația în care se găsește acum PDMFoto: știri.md

Întrebat în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” dacă nu crede că perioada de glorie a partidului a trecut, acesta a spus că situația ”nu e chiar așa”, transmite Știri.md

”Sunt dezamăgit de situația în care se găsește acum PDM, dar și partidele de opoziție. Timpurile sunt așa și situația care a dus la această chestiune, prea mare a fost asumarea de către PDM privind situația din R. Moldova în perioada din 2012 până în 2019. 

PDM a fost în centrul atenției și pe partea bună, dar și în scandaluri. Asta a dus la o dezamăgire și la o poziție nu prea pozitivă, dar și ce s-a întâmplat după 2019, acele dezbinări și plecări, a lăsat amprente, dar puterea PDM sunt organizațiile teritoriale”, a declarat Diacov.

De menționat că, la data de 20 noiembrie, va avea loc Congresul Partidului Democrat. 

Întrebat dacă va candida pentru șefia partidului, Diacov a spus că nu are de gând, ”au fost solicitări, dar nu vreau, trebuie să căutăm pe cineva tânăr”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării