main logo
1356

Diacov, replică pentru Sturza: Eu mereu mi-am rupt cămașa pentru PDM

După ce ex-premierul Ion Sturza l-a criticat pe Dumitru Diacov pentru faptul că a luat apărarea PDM-ului în contextul creării unei Comisii de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor din 7-9 iunie, democratul a venit cu o replică.

Diacov, replică pentru Sturza: Mereu mi-am rupt cămașa pentru PDM

"Dle Sturza, știi foarte bine, că eu întotdeauna mi-am “rupt cămașa” pentru Partidul Democrat și, în primul rând, pentru oamenii din teritoriu și pentru consolidarea centrului politic în Republica Moldova.
Eu sper că și pe tine, Ioane, te doare inima și retrăiești pentru partidul care a contribuit la crearea personalității tale", a scris Diacov pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md

Amintim că Dumitru Diacov a declarat în plenul Parlamentului: "Eu am impresia că voi vreți să vă jucați jumătate de an cu scoaterea PDM-ului de la guvernare. Eu, ca fondatorul acestui partid, mereu am avut rolul de a fi mediator, între dreapta și stânga, am avut un rol istoric, mereu trebuie să existe un partid în rol de mediator, să vă cheme la masa de negocieri".

Mai târziu, Ion Sturza a reacționat și l-a întrebat pe deputatul democrat: "Domnul Diacov, de ce îți “rupi cămașa“ pentru cei care ne-au fost călăi ?! Ai uitat de dosarele cu care tu și apropiații ați fost șantajați? Frica?"

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării