10 oct, 2019 18:53
877
1
Diacov: PDM la guvernare n-a rezistat ispitei de a controla și subordona
10 oct, 2019 18:53
877
1

Pomenit singur la guvernare, Partidul Democrat n-a rezistat ispitei de a controla și subordona, asta le-a și jucat festa.

Foto: știri.md

Mărturisirea a fost făcută de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, la Jurnal TV, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

„Faptul că PD și-a asumat responsabilitatea în criză totală politică, a instalat un guvern și a liniștit spiritele în RM este un lucru pozitiv. S-a creat o disciplină, au început lucrurile să meargă programat dinainte. A existat însă și a doua parte, nu prea pozitivă, având în vedere această influență a partidului, a faptului că ne-am trezit de unul singur la guvernare, asta a și dus la o disproporționalitate. 

N-a rezistat ispitei, a apărut dorința de a încerca de a subordona mai aspru unele instituții. Nu exista echilibru, când sunt mai multe partide, și asta a jucat festa. Pe de o parte, a existat o disciplină internă. Noi vorbim multe despre dl Plahotniuc, dar el a pus să funcționeze instituțiile. Dar era și o ispită de a disciplina, de a controla, cum spuneți voi, și aici s-a produs această disproporționalitate”, a declarat Diacov.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter