main logo
1928

PDM ar putea fi scos în afara legii. Diacov: Aberație primitivă

„Nu exista nicio decizie a PDM de a nu ceda puterea după alegerile parlamentare”, a declarat Diacov pe o pagină de socializare.

PDM ar putea fi scos în afara legii. Diacov: Aberație primitivă

În urma apariției unor zvonuri precum că PDM ar putea fi scos în afara legii de către noua guvernare, Diacov a menționat că aceasta este o „aberație primitivă”, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, democratul a declarat că Partidul Democrat nu va ceda în fața noii puteri „O singură discuție la această tema a existat la 14 iulie, la ora 10 dimineață, în cadrul Consiliului executiv PDM. Toți membrii Consiliului s-au pronunțat pentru transferul pașnic al guvernării către noua coaliție majoritară”, a adăugat Diacov.

„Zvonurile precum că majoritatea pune la cale scoaterea PDM în afara legii este o aberație primitivă, este produsul unor mentalități totalitare. Poți avea pretenții față de o persoană fizică sau un activist de partid. Dar cum poți interzice un partid care are 30 de deputați în legislativul țării, sute de primari și mii de consilieri locali, care nu au nimic comun cu intrigile politice din Chișinău?!”, a declarat Diacov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării