main logo
3073

Diacov a fost întrebat dacă Plahotniuc mai e influent precum spune Filat

Deputatul și președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, spune că în opinia sa Vlad Plahotniuc ar ține în continuare legătura cu anumite persoane de la Chișinău, însă nu știe câtă influență ar avea acesta asupra proceselor politice.

Diacov a fost întrebat dacă Plahotniuc mai e influent precum spune FilatColaj: știri.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii "Dreptul la Replică", transmite Știri.md.

"Îmi este greu să spun pentru că nu am date directe dacă el este implicat sau nu. pe de altă parte, cunoscându-l ca pe o persoană foarte activă și implicată în tot ceea ce face, cred că el are relații cu mai multă lume la Chișinău, nu știu ce fel de relații și în ce măsură influențează deciziile. O să vedem", a declarat Dumitru Diacov.

Deputatul a mai adăugat că în opinia sa, Vlad Plahotniuc este interesat de ce se întâmplă în Republica Moldova.

"Am impresiile mele personale, dar acestea nu pot fi prezentate ca o certitudine. Eu presupun că are relații destul de strânse cu anumiți oameni", declară Diacov.

Întrebat când ultima oară a vorbit cu Vlad Plahotniuc, parlamentarul a răspuns că în 2019, atunci când era în SUA, iar acum nu știe unde se află.

În ediția emisiunii din vinerea trecută, 13 mai, Vlad Filat a declarat că politica din Republica Moldova este în mare măsură influențată de Vlad Plahotniuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării