main logo
16257

Dezmăț de deputat. Democratul Andronachi, surprins într-un club de lux din București, stropindu-se cu șampanie de mii euro

Deputatul democrat, Vladimir Andronachi, despre care se spune că ar fi apropiat liderului PDM, Vlad Plahotniuc, a fost surprins distrându-se într-un club de fițe din București.

Deputatul Andronachi surprins stropindu-se cu șampanie de mii de euroDemocratul Andronachi, surprins într-un club de lux din București, stropindu-se cu șampanie de mii euro. Foto: captură video / cancan.ro

Acesta împreună cu alți prieteni comandă cea mai scumpă băutură din local și chefuiesc în voie.

Modul în care s-a distrat „echipa de moldoveni doldora de $$$”, așa cum îi numește presa galbenă din România, a atras atenția tuturor celor aflați în local.

Aceştia au venit puşi pe distracţie încă de la început, comandând pe parcursul nopţii zeci de litri de şampanie „Armand De Brignac Gold şi Magnum”! Ca să le demonstreze tuturor cât de “tari” sunt, băieţii nu doar au băut şi împărţit şampania în stânga şi în dreapta ci - cum se face la St. Tropez -  s-au stropit, s-au bătut practic cu şampanie, ca formă de aroganţă supremă, scrie kankan.ro.

Potrivit site-ului localului „Loft”, în care deputatul s-a distrat, prețul unei sticle de șampanie „Armand De Brignac Gold” variază între 2500 RON și 22500 RON, echivalent a 555 și 5000 de euro pentru o sticlă.

Grupul milionarilor a comandat o roabă cu cea mai fină băutură: zece litri de şampanie Armand De Brignac Gold şi Magnum!

Potrivit imaginilor surprinse de cancan.ro, bogătașii moldoveni ar fi comandat cel puțin
șase sticle ce acest fel.

Cei mai mari cheltuitori din night-life-ul României - fraţii elveţieni XXX şi ”gemenii corsicani” – au concurenţă serioasă: o echipă de moldoveni doldora de $$$! S-au stropit cu zeci de LITRI de şampanie Armand de Brignac! 

Potrivit sursei mai sus menționate, totul a avut loc într-o zi de vineri, 20 ianuarie curent. 

După ce s-au distrat, au urcat într-un Range Rover, cu numere din Republica Moldova, și au plecat la hotel. Alături de deputatul PDM se afla și o femeie.

Menționăm că deputatul PDM, Vladimir Andronachi, ocupă funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din anul 2014, activitatea sa în Legislativ însă, nu este vizibilă.

Dacă privim raportul de activitate a deputatului în anul 2016, putem spune de democratul este mai activ noaptea în cluburi, decât ziua în Parlament.

Anul trecut Andronachi nu a adresat nicio întrebare, nu a făcut nicio declarație, nu a prezentat niciun raport/coraport, ci doar semnat șapte inițiative legislative.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2015, Andronachi a obținut un venit de 129.610 de lei exercitând funcția de deputat și manager de vânzări corporative la campania „Victoria Leasing”.

Totodată, acesta a obținut și alte venituri precum plăți compensatorii de la Parlament și pentru locațiune imibiliară în valoare de circa 2,4 milioane de lei.

Acesta deține două apartamente, unul procurat în 1996, iar altul în 2014, și două spații comerciale, ambele procurate în anul 2013.

În anul 2015 acesta a obținut, prin contract de comodat, un automobil Land Rover.

Vladimir Andronachi nu a venit încă cu o reacție la imaginile apărute în presă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării