main logo
1153

Deputatul Lilian Carp vine cu o reacție la inițiativa Marinei Tauber

Deputatul blocului ACUM, Lilian Carp, a venit cu o reacție după ce astăzi, deputata Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliție pe numele acestuia, în care menționează că deputatul „a atacat-o verbal la ședința Parlamentului din 26 iulie” și că acesta ar trebui „să-și ceară scuze publice de rigoare” în fața ei.

Deputatul Lilian Carp vine cu o reacție la inițiativa Marinei TauberFoto: Știri.md

Lilian Carp a declarat pentru Cotidianul.md că nu are de gând să-și ceară scuze și că aceasta va răspunde oricum pentru fărădelegile făcute, transmite Știri.md.

„Aș comenta un pic mai urât, dar în primul rând e doamnă… Ar fi foarte bine ca ea să ridice raportul Kroll, să-și găsească numele, să mai mediteze, că n-are de gând să întoarcă banii înapoi și să fie atentă, din când în când, dimineața, dacă nu vine procuratura după dânsa. Totuși să fie pregătită, că într-o bună zi o să răspundă pentru fărădelegile pe care le-a făcut”, a declarat Lilian Carp.

„Eu față de hoți nu-mi voi cere niciodată scuze. Hoții trebuie să stea la pușcărie”, a subliniat deputatul.

Totodată, Lilian Carp spune că „Tauber împreună cu prietenul ei de școală și cu prietena ei Albot, au schilodit tot statul Republica Moldova.”

„Tot sistemul bancar l-au prăbușit și ei mai caută scuze. Noi sperăm foarte mult că va veni procurorul în Parlament și va da curs investigației care a fost făcută de compania Kroll”, a conchis Lilian Carp.

Tot astăzi, Tauber i-a transmis și o cerere prealabilă lui Lilian Carp, în care se menționează că acuzațiile deputatului „i-au lezat onoarea și demnitatea și reputația profesională.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării