main logo
926

Deputatul Grigore Cobzac condamnă discursul primăriței din Cotul Morii

După ce și-a rostit discursul de mulțumire de la tribuna PDM-ului, astăzi primarul comunei Cotul Morii, Lucia Guștiuc, este criticată și de foștii colegi.

Deputatul Grigore Cobzac condamnă discursul primăriței din Cotul Morii

Deputatul PLDM, Grigore Cobzac, a ținut să menționeze faptul că dânsa i-a venerat pe cei, care defapt nu au făcut nimic pentru localitatea sa, precizând că toate realizărle au fost datorită ex-premierului, Vlad Filat.

„Fără Vlad Filat, satul nou Cotul Morii astăzi nu ar fi existat! Nu ar fi existat nici masalalele noi din Obileni şi din Nemțeni. Dacă ar fi fost acceptată propunerea lui Chetraru astăzi toți sinistrații erau împrăştiați prin țară. Dar pe Filip, pentru ce l-ai slăvit? Pentru proiectul cu apa, pentru care Guvernul Filat a alocat 1 mln. de lei doar pentru proiectare, iar până PD-ul a acaparat puterea, s-a reuşit de valorificat încă 20 mln. de lei la implementarea lui? Or, nu ştii că după, proiectul a fost îngropat de actualii guvernanți timp de 3 ani? Mai zi-mi, Lucia, ce are PD-ul cu Oficiul Medicilor de Familie nou-nouț din sat? Ce are cu şcoala? Ce are cu biserica? Ce are cu teatrul de vară?Şi drumurile de ce le-ai atribuit PD-ului?”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării