main logo
759

Deputatul Dumitru Alaiba anunță unde va pleca în vacanţă

Deputatul Dumitru Alaiba va profita de vacanţa pe care o au deputaţii în luna august și va pleca în Estonia.

Deputatul Dumitru Alaiba anunță unde va pleca în vacanţăFoto: stiri.md

Despre aceasta a anunțat politicianul pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

"Petrec extrem de puțin timp cu familia. 2 ore pe zi, poate. Pentru mine nu e suficient, pentru că noi chiar ne simțim foarte bine împreună. Suntem o familie netradițională în acest sens. 

În acest an am renunțat la două concedii, ambele planificate de prin octombrie anul trecut, când nici prin cap nu îmi venea că voi candida și voi avea această mare onoare să stau în ședințe interminabile, urmare a cărora se decid prea puține, după asta să merg în plen să ridic mâna.

În februarie trebuia să mergem într-o vacanță cu familia la Paris. A trebuit să mergem în electorală. Am anulat, am pierdut bani. În iunie trebuia să mergem cu familia în Portugalia. Au mers ai mei singuri, eu am rămas să dăm jos dictatorul. 

Ei au plecat dintr-o dictatură și au revenit într-o țară liberă. Am mai pierdut ceva bani pentru că am renunțat la bilete, rezervări.

Zilele astea sunt singur în Moldova, pentru că ai mei au mers la familie în Estonia. Pe data de 14 august voi merge la ei. Fără supărare", a scris Dumitru Alaiba.

Parlamentul s-a convocat, la data de 31 iulie, în ultima ședință plenară a sesiunii de primăvară 2019. Deputații au aprobat Hotărârea cu privire la încheierea primei sesiuni ordinare a anului curent.

Potrivit Regulamentului Legislativului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie.

Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării