main logo
567

Deputații PSRM nu au venit la discuțiile propuse de blocul ACUM

După 10 minute așteptate, la masa de discuții în incinta Parlamentului Republicii Moldova, a fost prezent doar Blocul ACUM.

PSRM nu a venit la discuțiile propuse de blocul ACUMACUM, singur la masa de discuții. PSRM nu a dat curs invitației repetate

Partidul Socialiștilor nu au dat curs invitației Blocului ACUM, după ce ieri le-a oferit o invitație repetată pentru a discuta agenda comună antioligarhică și socială, precum și modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

La cea de-a doua întâlnire au fost prezenți 5 deputații ai Blocului ACUM: Chiril Moțpan, Mihail Popșoi, Alexandr Slusari, Igor Munteanu, Igor Grosu.

Amintim că ieri reprezentanții Blocului ACUM au menționat că sunt disponibili să se întâlnească cu deputații fracțiunii PSRM astăzi, 24 aprilie, ora 11:00, în sediul Parlamentului Republicii, pentru a discuta agenda comună antioligarhică și socială, precum și modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului, inclusiv identificarea măsurilor concrete de consolidare a încrederii cu scopul evitării alegerilor anticipate.

În reacție, socialiștii s-au menținut pe poziție și au declarat că sunt disponibili de a forma grupuri de lucru la nivel de conducere a Partidului Socialiștilor, dar și partidelor PAS și DA, cu condiția formării unei coaliții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării