main logo
1012

Deputații Partidului Șor, despre anunțul făcut de Procuratura Generală

Deputații din Partidul Șor refuză să comenteze anunțul Procuraturii Generale privind cauza penală inițiată pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către deputatul Ilan Șor.

Deputații Partidului Șor, despre anunțul făcut de Procuratura GeneralăFoto: Știri.md

Aceștia au fost întrebați unde totuși se află acum deputatul Șor, însă și această întrebare a jurnaliștilor a fost evitată, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Nu comentez aceste aberații”, a spus deputata Marina Tauber.

„Procuratura a ieșit cu unele declarații. O să vedem. Pentru moment noi nu comentăm”, a spus președintele fracțiunii Partidului Șor, Denis Ulanov.

Deputatul, Ilan Șor a traversat în mod ilegal frontiera de stat, eludând controlul vamal şi cel de frontieră, părăsind teritoriul Republicii Moldova. Acţiunile procesuale continuă, iar procuratura va informa, periodic, despre evoluţia acestora se arată într-un comunicat de presă emis de Procuratura Generală.

Procurorii au inițiat un dosar penal pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către deputatul Ilan Șor, acuzat  într-un alt dosar de escrocherie şi spălare de bani.

Ieri și azi, oamenii legii au audiat persoanele responsabile de verificarea şi supravegherea punctelor de acces pe teritoriul Aeroportului Internaţional Chişinău, au ridicat şi examinat înregistrările video de pe teritoriul aerodromului, precum şi alte acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării