main logo
28571

Deputații, despre procentajul mic al speakerului în sondaje

Procentajul mic al președintelui Parlamentului Andrian Candu în sondajul IRI este cauzat de acțiunile pe care le întreprinde guvernarea. Aceasta este părerea mai multor deputați.

Deputații, despre procentajul mic al speakerului în sondajeDeputați, despre procentajul mic a lui Andrian Candu în sondaje

„Înseamnă că trebuie să facă mult mai multe. Fiecare răspunde pentru procentul său, pentru activitatea pe care o face și înseamnă că ceva nu este în regulă în cazul în care oamenii îi acordă atât de puțină încredere”, a declarat liberala Alina Zotea pentru UNIMEDIA.

Democratul Nicolae Juravschi pare că nu este la curent de popularitatea mică a lui Candu în sondaje. „De ce e mică, nu e mică”. 

Parlamentarul din partea PL, IonApostol, afirmă că populația și electoratul din Republica Moldova în ultimii ani s-a maturizat și își dă seama că la guvernare avem niște partide care au venit în Parlament și Guvern pentru ca să își realizeze propriile interese.

Vicepreședintele Parlamentului Valeriu Ghilețchi este de o altă părere și spune că sondajele de multe ori au o doză de subiectivism. „Nu sunt analist politic pentru a comenta rezultate pentru un sondaj sau altul. Dacă era vorba despre mine poate era să mă pronunț”.

„Dacă vorbim de sondaj, nu doar domnul Candu are un procentaj mic, dar și toți exponenții PD, inclusiv și Partidul Democrat. În ciuda campaniilor care le fac zi de zi cu daruri pentru cetățeni, procentajul este foarte mic. Acesta este un răspuns al cetățenilor pentru acțiunile pe care le întreprinde actuala guvernare”, a declarat liberal-democratul Tudor Deliu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării