main logo
798

Deputați, despre numirea lui Eșanu și Grosu la CC: Sunt profesioniști

Mai mulți deputați consideră că Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu, candidații ce au fost selectați pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională din partea Parlamentului, sunt profesioniști și s-au prezentat cel mai bine în cadrul probei interviului.

Deputați, despre numirea lui Eșanu și Grosu la CC: Sunt profesioniștiFoto: Știri.md

„Cred că acum unii sunt pe valul emoțiilor. Este nevoie de puțin timp ca lumea să se calmeze, lumea să vadă imaginile cu prestația candidaților din cadrul interviurilor. Domnul Eșanu și Grosu sunt profesioniști”, a declarat președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Acest regulament de concurs nu a fost aprobat de nimeni. A fost abrobat de comisie care este actuala majoritate parlamentară. Tot concursul a fost înregistrat, toți candidații au răspuns absolut la aceleași întrebări. Orice expert, dacă va analiza cum au răspuns candidații, va vedea cât de obiective au fost acele aprecieri. După părerea mea anume acești doi candidați chiar au răspuns cel mai relevant la acele întrebări”, a declarat deputatul democrat, Sergiu Sîrbu.

„Dacă să ne referim la cei doi candidați, nu am primit opinii legate de probleme de integritate în raport cu ce doi. Din ceea ce se invocă, am văzut în presă”, a declarat deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco.

Amintim că Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu au fost selectați pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională din partea Parlamentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării