main logo
3082

Deputata Ciobanu: Plahotniuc nu este om. El este o anomalie

Deputata ACUM, Maria Ciobanu, a comentat plecarea liderului democrat, Vlad Plahotniuc, din țară imediat după ce a fost anunțată demisia Guvernului Filip.

Deputata Ciobanu: Plahotniuc nu este om. El este o anomalieFoto: agora.md

Astfel, politiciana își exprimă regretul precum că „Plahotniuc, Shor și alți ticăloși au fost lăsați să plece”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Cum, Doamne, poți să le ceri cetățenilor să fie discreți cu unul care s-a vârât în paturile lor, le-a urmărit fiecare pas, i-a filmat și le-a înregistrat convorbirile non-stop? Și-a făcut un depozit în care păstra date "compromițătoare" aproape despre fiecare dintre noi, iar la momentul potrivit le scotea și șantaja cu ele, obligându-i astfel să depună mărturii false sau să tacă mâlc. Aceste materiale și sunt anexate la multe dosare ale oponenților săi drept "probe" în instanțele de judecată. Plahotniuc nu este om, el este o anomalie, avidă de putere și de bani. Nu și-a cruțat nici partenerii, nici prietenii, distrugând cu o plăcere sadică vieți omenești. A fost mărinimos cu trădătorii, cu pupincuriștii, cu acei care i-au cântat în strună. Îmi amintesc mereu cât de fericit era un deputat traseist, om bogat dealtfel, atunci când la una din sărbătorile creștine Plahotniuc le-a dat în plic tuturor trădătorilor sume mari de bani. Zicea că așa trebuie să fie un lider, nu un zgârcit cum era cel de la care a plecat! Plahotniuc s-a dovedit a fi un bun psiholog. Înainte de a distruge o persoană, o studia minuțios, pentru a-i cunoaște toate slăbiciunile omenești... Aș putea să continuu, dar închei prin a-mi exprima regretul că Plahotniuc, Shor și alți ticăloși au fost lăsați să plece. Ei trebuie să plătească cu ani grei de pușcărie pentru crime împotriva statului Republica Moldova”, scrie deputat pe pagina sa de facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării