main logo
1146

Deputat: Susțin cu ambele mâini ridicarea imunității lui Plahotniuc

Deputata ACUM, Maria Ciobanu, susține „cu ambele mâini” denunțul ministrului de Interne, Andrei Năstase, către Procuratura Generală.

Deputat: Susțin cu ambele mâini ridicarea imunității lui PlahotniucFoto: captură video

În denunț se solicită suspendarea provizorie din funcţie a judecătorilor Curții Constituționale, tragerea la răspundere a acestora, ridicarea imunităţii parlamentare a lui Vladimir Plahotniuc precum și tragerea la răspundere a liderului PDM, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Ceea ce a făcut acest partid politic, fiind la guvernare din 2009, este inadmisibil. Practic toate instituțiile statului au fost capturate”, a declarat Maria Ciobanu.

Întrebată cum comentează demersul ministrului de Interne, Andrei Năstase, către Procuratura Generală, prin care solicită suspendarea provizorie din funcţie a judecătorilor Curții Constituționale și ridicarea imunităţii parlamentare a lui Vladimir Plahotniuc precum și tragerea la răspundere a liderului PDM, Maria Ciobanu a menționat că susține acest lucru „cu ambele mâini”

„Instanțele de judecată sunt implicate în cele mai grave lucruri care s-au întâmplat în Republica Moldova”, a conchis deputata ACUM.

Menționăm că Procuratura Generală nu a venit încă cu o reacție, de asemenea nici Vlad Plahotniuc nu a reacționat deocamdată la gestul făcut de noul ministru de Interne, dânsul nu se află în Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării