301
1
Deputat PSRM: Am încredere în profesionalismul actualei componențe a CC
301
1

„Am deplină încredere în profesionalismul actualei componențe a Curții Constituționale”, a declarat deputatul socialist Vasile Bolea.

În urma multiplelor critici la care au fost supuși judecătorii și președintele Curții Constituționale, Vasile Bolea are doar cuvinte de laudă în adresa magistraților din cadrul CC, transmite Știri.md.

Pe lângă asta, Bolea a mai accentuat faptul că socialiștii au susținut candidaturile propuse de blocul ACUM.

„Nu înțeleg etichetarea unor colegi. 

Interesant, dar când toți 35 exponenți ai partidului socialiștilor au votat pentru învestirea Guvernului, acest fapt nu a fost unul grav, Știrbind și mai mult încrederea în instituție?

Interesant, dar când toți 35 de exponenți ai PSRM au votat pentru învestirea Guvernului, acest fapt nu a fost unul grav, știrbind și mai mult încrederea în instituție? 

Dar poate numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari și alți șefușori pe nanași, cumătri, concubine, foste soții nu a știrbit deloc din imaginea acestor instituții?

Nu mă consider lepros, bolnav de rabie, gripă aviară sau alte maladii transmisibile. 

Sunt mândru că fac parte din din marea familie a socialiștilor, o echipă unită, consolidată și profesionistă”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

„Am încrederea că Judecătorii CC, numiți recent, vor da dovadă de caracter, corectitudine şi se vor supune doar Constituției.

În ceea ce ține de alegere în calitate de Preşedinte al Curții Constituționale, a domnului Vladimir Țurcan, consider că este un bun profesionist, cu o experiență bogată care, prin prestația sa, va întoarce încrederea cetățenilor în această importantă instituție din statul nostru.

P.s. Cei care au emoții şi nu pot să le stăpânească, le recomand să privească vreun serial, a la Сана Барбара, Рабыня Изаура sau altele. Acolo puteți da frâu emoțiilor”, a declarat socialistul.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter