main logo
2946

Deputat PAS: Dodon pregătește fraudarea alegerilor prin intermediul pădurarilor

„Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor și prin intermediul pădurarilor”.

PAS: Dodon pregătește fraudarea alegerilor prin intermediul pădurarilorFoto: deschide.md

Despre acesta a scris pe o rețea de socializare deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, transmite Știri.md.

Potrivit deputatului, președintele „este dispus să folosească toate metodele pentru fraudarea alegerilor” doar pentru a rămâne la putere, din motiv că cinstit acesta nu le poate câștiga.

„La 31 iulie curent Guvernul a adoptat o modificare la Hotărârea Guvernului nr.150/2010. Dacă până acum șefii de ocoale silvice erau numiți în funcție de către administratorii întreprinderilor de stat din domeniul silviculturii, după modificarea respectivă aceștia vor fi numiți în funcție de directorul Agenției ”Moldsilva”. Directorul Agenției ”Moldsilva” este omul lui Dodon. Șefii de ocoale silvice sunt cei cărora li se subordonează pădurarii. Altfel spus, prin intermediul acestei modificări, omul lui Dodon va pune în funcție toți șefii de ocoale silvice din țară, iar aceștia, la rândul lor, vor avea grijă ca toți pădurarii din această țară să se implice plenar în campania lui Dodon.

Pentru Dodon nu contează nici că modificarea operată la Hotărârea Guvernului nr.150/2010 contravine legii – Legea nr.246/2017 cu privire la întreprinderea de stat şi întreprinderea municipal spune expres că administratorul este cel ce numește în funcție angajații întreprinderii de stat. Nu șeful Moldsilva, nu Dodon, ci administratorii.

Vom identifica soluțiile pentru a contesta hotărârea ilegală. Dar, în afară de asta, trebuie să-i spunem lui Dodon de fiecare data și la fiecare ocazie să înceteze să trișeze și să lupte cinstit, or cetățenii acestei țări nu îi vor permite să fraudeze și aceste alegeri așa cum le-a fraudat împreună cu Plahotniuc pe cele din 2016”, a declarat Litvinenco.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării