main logo
674

Deputat PAS, despre cazul Gațcan: Reglare de conturi între două grupări

Situația creată în jurul lui Ștefan Gațcan este „o pată pusă pe Parlamentul R. Moldova”.

Deputat PAS, despre cazul Gațcan: Reglare de conturi între două grupăriFoto: știri.md

Asta spun deputații fracțiunii parlamentare PAS despre plecarea, iar apoi revenirea doctorului-deputat în plenul Legislativului, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Deputații PAS susțin că, deși a revenit în Parlament, nu au discutat pe nicio temă cu deputatul Ștefan Gațcan și nici nu au încercat să o facă, iar tot ce se întâmplă în jurul acestui este de fapt „o reglare de conturi între două grupări”.

„Nu am încercat să discutăm cu domnul Gațcan, dânsul în general nu este așa vocal, ca să nu spun că nu este vocal deloc, poate în altă ambianța, în sânul naturii, este mai vocal. Este o pată pe tot Parlamentul ceea ce s-a întâmplat cu dânsul.

Dincolo de toate, procurorii trebuie să ne spună cât a luat, cine l-a intimidat, unde l-au dus, câte țări a vizitat acum cât a lipsit, că nu a fost doar într-o țară, așa am înțeles, că mai multe țări a vizitat, să ne rezinte geografia călătoriei și așa mai departe”, a declarat Igor Grosu, deputat PAS.

Amintim că săptămâna trecută președintele Igor Dodon susținea că Gațcan a părăsit țara. Ulterior, acesta a fost surprins pe 7 iulie într-o parcare subterană din hotelul Internațional din Iași.

Șeful statului spusese că Gațcan a beneficiat de pază de stat până la graniță, iar ulterior a părăsit hotarele țării. Dodon n-a vrut să spună însă în ce direcție ar fi plecat fostul deputat PSRM.

Știri.md reamintește că Ștefan Gațcan ar fi revenit ieri seara în R. Moldova, iar acesta ar fi fost întâmpinat la vamă de către angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării