461
1
Deputat: Obsesia PDM de a acuza ACUM denotă frică și disperare
461
1

Deputatul Sergiu Litvinenco spune că blocul ACUM condamnă agresiunea față de deputatul Sergiu Sîrbu, însă respinge acuzația PDM precum că blocul ar fi instigat la ură, fapt care ar fi o cauză a incidentului.

„Ca să fie foarte clar. Regretăm și condamnăm ceea ce i s-a întâmplat lui Sergiu Sârbu. Orice agresiune este condamnabilă, fie în raport cu un deputat, fie față de un cetățean simplu.

Pe de altă parte, obsesia PDM-ului de a învinui blocul ACUM în tot ce li se întâmplă, inclusiv pentru incidentul de mai sus, dincolo de faptul că este o fantasmagorie, denotă frică și disperare. Este adevărat - ACUM este începutul sfârșitului lor. Politic desigur, or, lui Sergiu Sârbu îi doresc să se facă bine cât mai repede”, a scris Sergiu Litvinenco, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Amintim că poliția a deschis o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc, după ce acesta l-ar fi lovit pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu, care a fost ulterior internat în spital. Grigorciuc susține că a recurs la acest gest după ce democratul l-ar fi insultat și că doar i-a dat „o palmă pe obraz”.

Ulterior, PDM a emis un comunicat de presă prin care acuză blocul ACUM că „și-a început activitatea parlamentară utilizând și încurajând în mod deschis violența de limbaj în politică și acțiunile agresive”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter