main logo
741

Deputat: Obsesia PDM de a acuza ACUM denotă frică și disperare

Deputatul Sergiu Litvinenco spune că blocul ACUM condamnă agresiunea față de deputatul Sergiu Sîrbu, însă respinge acuzația PDM precum că blocul ar fi instigat la ură, fapt care ar fi o cauză a incidentului.

Deputat: Obsesia PDM de a acuza ACUM denotă frică și disperare

„Ca să fie foarte clar. Regretăm și condamnăm ceea ce i s-a întâmplat lui Sergiu Sârbu. Orice agresiune este condamnabilă, fie în raport cu un deputat, fie față de un cetățean simplu.

Pe de altă parte, obsesia PDM-ului de a învinui blocul ACUM în tot ce li se întâmplă, inclusiv pentru incidentul de mai sus, dincolo de faptul că este o fantasmagorie, denotă frică și disperare. Este adevărat - ACUM este începutul sfârșitului lor. Politic desigur, or, lui Sergiu Sârbu îi doresc să se facă bine cât mai repede”, a scris Sergiu Litvinenco, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Amintim că poliția a deschis o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc, după ce acesta l-ar fi lovit pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu, care a fost ulterior internat în spital. Grigorciuc susține că a recurs la acest gest după ce democratul l-ar fi insultat și că doar i-a dat „o palmă pe obraz”.

Ulterior, PDM a emis un comunicat de presă prin care acuză blocul ACUM că „și-a început activitatea parlamentară utilizând și încurajând în mod deschis violența de limbaj în politică și acțiunile agresive”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării