main logo
1060

Deputat: La putere au venit sociopați, politicieni care se tem de oameni

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, susține că actualul partid de guvernare, în special, conducerea acestuia, se teme de oameni, motiv pentru care evită să iasă în fața cetățenilor cu explicații.

Deputat: La putere au venit sociopați, politicieni care se tem de oameniFoto: știri.md

„Din păcate, la putere au venit sociopați, iar Republica Moldova a intrat în stare de urgență din 11 iulie, când PAS a câștigat”, a declarat Odnostalco la RTR Moldova, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Starea de urgență în Republica Moldova este în vigoare din 11 iulie, de când partidul PAS a venit la putere. Nu am crezut și nu am vrut să spun aceste cuvinte, dar acesta deja a devenit un regim. 

Situația cu criza gazelor - Republica Moldova nu-și poate permite să achite 32 de milioane de dolari, o țară, e de râs să auzi așa ceva. 

Deci 75 milioane de dolari pentru a cumpăra arme de la americani au fost, dar pentru a cumpăra gaz nu sunt bani. Și uite așa cetățenii culeg roadele acțiunilor unui Guvern incompetent, de șase luni. 

Și totul pentru că sociopații sunt la cârma țării. Politicieni cărora le este frică de popor”, a declarat Vladimir Odnostalco. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării